HTML

FM Live

Az oldal az FM Live nevű játékról szól. Az oldalt a játék magyar béta tesztelője szerkeszti exkluzív képekkel.

Statisztika

Teljesítések

2008.04.03. 18:32 :: kasmat

Ma bemutatom nektek a játék egyik újítását, a teljesítéseket. Ezeket akkor lehet megkapni, ha valmi különlegeset érünk el a játékban. Rengeteg fajtájuk van, csak néhányat felsorolok példaként: legnagyobb gólkülönbség, mesterhármasok száma, legtöbb gól egy meccsen, legtöbb kulcsmomentum egy meccsen, legjobb lövéspontosság, első kupagyőzelem, legnagyobb győzelmi széria. Ezekből ha meghatározott számút teljesítünk, akkor kapunk érte díjat. A díjaknak előre meghatározott fokozatai vannak. PL: ha legalább öt gólt szerzel egy meccsen, akkor Goal Frenzy 1, ha hat gólt szerzel akkor Goal Frenzy 2 díjat kapsz és így tovább. A teljesítéseknél mérvadó, hogy hány menedzser szerezte már meg őket. Ha olyan teljesítésed van, amit kevesen tudhatnak magukénak az nagy dicsőség. Végezetül egy régebbi képet is rakok a teljesítéseimről:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fmlive.blog.hu/api/trackback/id/tr87410018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangerd 2008.04.04. 01:53:08

Nekem volt egy 10-1-es győzelmem, a 10 gólt rajtam kívül akkor 16-an, a 9es gólkülönbséget 19en érték el, az tényleg szép teljesítmény volt (azóta már 20 felett van mindkettő, de majd megnézem)

kasmat 2008.04.04. 16:08:38

Nekem talán 124 ember által elért eredmény a legjobb. :)
süti beállítások módosítása